News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
27 Mar 2023
Η BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) εταίρος, στο Πρόγραμμα "Committed Allies – Inclusive Workshops” Προγράμματα RESTART 2016 – 2020 του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) για Κοινωνική Καινοτομία και συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Κυπριακή.
27 Mar 2023
Η κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπήρξε για εμάς στην BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) μια κυρία που η δύναμη και το κουράγιο της φώτιζαν και το δικό μας.
27 Mar 2023
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των ιδρυτικών μελών της νεοσύστατης BPW ESC (English Speaking Club) την 4η Ιουνίου 2022 και η ώρα 11 π.μ. στη Λευκωσία.
27 Mar 2023
Ένα σημαντικό επίτευγμα. Ένας σταθμός στην ιστορία της Ομοσπονδίας μας.
27 Mar 2023
Το «ευχαριστώ» στη Μαίρη Παπαδοπούλου από την οικογένεια της BPW Cyprus
27 Mar 2023
He for She Awards. Πέντε άνδρες που στάθηκαν δίπλα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών BPW Cyprus
27 Mar 2023
Εκ μέρους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα απερχόμενα μέλη που υπηρέτησαν το έργο της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) στο Διοικητικό Συμβούλιο
27 Mar 2023
Σε χαιρετισμό της κατά τη Γενική Συνέλευση της BPW Cyprus, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου εξέφρασε την ιδιαίτερη της χαρά έχοντας η ίδια υπηρετήσει από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΟΓΕΕ Κερύνειας -Λευκωσίας.
27 Mar 2023
Τη σταθερή και αλληλεγγύη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στον αγώνα της BPW Cyprus που έχει στόχο την ενδυνάμωση των Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Γυναικών της Κύπρου, τόνισε μέσα από τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος.
27 Mar 2023
Την στενή συνεργασία του ΚΕΒΕ με την BPW Cyprus ανέδειξε στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.