News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
27 Mar 2023
Μήνυμα στήριξης απέστειλε η BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) προς τις γυναίκες υπαξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς.
27 Sep 2021
Μία γυναίκα επιχειρηματίας πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της
02 Feb 2022
Η BPW Cyprus αποχαιρετά την Ευαγγελία Ζαχαριάδου, η οποία διετέλεσε γραμματέας του ΟΓΕΕ Λάρνακας - Αμμοχώστου και ήταν γνωστή για την προσφορά της προς όλους και για τη φιλανθρωπική της δράση στη Λάρνακα όπως και στα κοινά γενικότερα..
03 Feb 2022
Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διεύθυνση Ξενοδοχείων, επέστρεψε στην Κύπρο και ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας υφασμάτων, που διατηρεί μέχρι σήμερα. Παράλληλα, οδηγούμενη από την αλήθεια.
27 Mar 2023
Ακόμα μια εκδήλωση διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, από τον ΟΓΕΕ Λάρνακας Αμμοχώστου, την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2022, στο Holy Cow στην Λάρνακα.
27 Sep 2021
On the occasion of the visit to Cyprus by the delegation of Romanian Women Entrepreneurs.
02 Feb 2022
Με στόχο την προώθηση και την καλλιέργεια της γυναικείας ηγεσίας, ώστε οι κοινωνίες να καταστούν κοινωνοί των προοπτικών που διαθέτουν οι υφιστάμενες και μελλοντικές γενεές γυναικών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του.
02 Feb 2022
Η BPW Cyprus αποχαιρετά τη σπουδαία γυναίκα και αγωνίστρια, Αργύρη Τσίγκη από το Ακάκι, η οποία διετέλεσε μέλος της BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ). Υπήρξε πραγματική οραματίστρια για ένα καλύτερο κόσμο, έχοντας στην καρδιά της βαθιά ριζωμένες.
27 Mar 2023
Στις 8 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο προχώρησε στην δημοσίευση Οδηγιών για την καταπολέμηση της βίας ενάντια στις γυναίκες.
27 Sep 2021
Every woman can and will be heard.