News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
27 Mar 2023
Τη μεγάλη της χαρά και την αίσθηση ευθύνης για την ανάληψη της Προεδρίας της BPW Cyprus για την τριετία 2022-2025 εκφράζει η Τάσια Γιανναρά. Ακολουθεί ο χαιρετισμός της προς την BPW Cyprus και τις γυναίκες της Κύπρου, ευρύτερα.
27 Mar 2023
Σε ένα συγκινητικό απολογισμό της τριετίας προέβη η τέως Πρόεδρος της BPW Cyprus, Μαίρη Παπαδοπούλου, κατά τη διάρκεια της φετινής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.
27 Mar 2023
Η φιλοξενία του Μεσογειακού Συμποσίου έχει γίνει πλέον θεσμός για την BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ). Φέτος, το 5ο Μεσογειακό Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου και θα είναι ιδιαίτερη χαρά να σας έχουμε μαζί μας.
27 Mar 2023
Κατ' ιδίαν συνάντηση πραγματοποιήσαμε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λαγκάρντ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κύπρο.
27 Mar 2023
Η Επιτροπή των Young BPW Cyprus διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα "Βία κατα των Γυναικών - Σπάσε τη σιωπή".
27 Mar 2023
«Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να βοηθάμε η μια την άλλη, ειδικά στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και να χειροκροτούμε τις γυναίκες που έχουν καταφέρει μια σημαντική επιτυχία, χωρίς ζήλιες και επικρίσεις».
27 Mar 2023
Από μικρή η Σοφία Σουρή ήταν δημιουργική και γεμάτη από ιδέες. Δεν ήταν καθόλου παράξενη συνεπώς η απόφασή της να ασχοληθεί με το Interior Design.
27 Mar 2023
Ο τομέας της υγείας και της διατροφής την κέρδισε από την πρώτη στιγμή. O λόγος για ένα από τα παλαιότερα μέλη του ΚΟΓΕΕ, την Ελίζα Μαρκίδου.
27 Mar 2023
«Δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνουν οι γυναίκες».
27 Mar 2023
Oι νέες και νέοι δεν πρέπει να αφήνουν τον θόρυβο από την άποψη άλλων ανθρώπων να πνίξει την δική τους, εσωτερική φωνή μάς λέει η Έλενα Αναστασιάδη, παλαιό μέλος στον ΟΓΕΕ Λάρνακας Αμμοχώστου και σύγχρονη όμως γυναίκα τη.