News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
27 Mar 2023
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των ιδρυτικών μελών της νεοσύστατης BPW ESC (English Speaking Club) την 4η Ιουνίου 2022 και η ώρα 11 π.μ. στη Λευκωσία.
27 Mar 2023
Ένα σημαντικό επίτευγμα. Ένας σταθμός στην ιστορία της Ομοσπονδίας μας.
27 Mar 2023
Ευχαριστούμε Πρόεδρε!
27 Mar 2023
He for She Awards. Πέντε άνδρες που στάθηκαν δίπλα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών BPW Cyprus
27 Mar 2023
On behalf of the New Board of Directors we would like to thank the former members who served BPW Cyprus
27 Mar 2023
Σε χαιρετισμό της κατά τη Γενική Συνέλευση της BPW Cyprus, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου εξέφρασε την ιδιαίτερη της χαρά έχοντας η ίδια υπηρετήσει από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΟΓΕΕ Κερύνειας -Λευκωσίας.
27 Mar 2023
Τη σταθερή και αλληλεγγύη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στον αγώνα της BPW Cyprus που έχει στόχο την ενδυνάμωση των Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Γυναικών της Κύπρου, τόνισε μέσα από τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος.
27 Mar 2023
Την στενή συνεργασία του ΚΕΒΕ με την BPW Cyprus ανέδειξε στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.
27 Mar 2023
Τη μεγάλη της χαρά και την αίσθηση ευθύνης για την ανάληψη της Προεδρίας της BPW Cyprus για την τριετία 2022-2025 εκφράζει η Τάσια Γιανναρά. Ακολουθεί ο χαιρετισμός της προς την BPW Cyprus και τις γυναίκες της Κύπρου, ευρύτερα.
27 Mar 2023
Σε ένα συγκινητικό απολογισμό της τριετίας προέβη η τέως Πρόεδρος της BPW Cyprus, Μαίρη Παπαδοπούλου, κατά τη διάρκεια της φετινής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.