News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
02 Feb 2022
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών ΟΓΕΕ Λεμεσού - BPW Limassol διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στο Venue Centre, Columbia Plaza.
03 Feb 2022
Με γονείς και αδελφή στο νομικό επάγγελμα, η Νομική για τη Μαρία Δημοσθένους, μέλος της ΟΓΕΕ Κερύνειας, ήταν μονόδρομος. Δεν συνέτεινε, βεβαίως, μόνο το οικογενειακό υπόβαθρο, αλλά και οι δικές της επιλογές. Ερχόμενη πίσω.
27 Mar 2023
Υπόμνημα με το σύνθημα "Στον Δρόμο για την Ισότητα” παραδόθηκε στους τέσσερεις δημάρχους της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, εκ μέρους 11 γυναικείων Οργανώσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας.
27 Sep 2021
BPW International celebrates women everywhere.
27 Sep 2021
Testimonial following BPW Cyprus Solidarity Visit to Refugee camp in Kofinou
02 Feb 2022
Η κλιματική αλλαγή και οι πρακτικές μετριασμού των επιπτώσεών της αποτελούν κυρίαρχο θέμα, με τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο «Green Economy and Technology: The Key to Sustainability», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου BPW Mediterranean.
27 Mar 2023
Ανοίγουμε ορίζοντες, δίνουμε ευκαιρίες, υποστηρίζουμε και προωθούμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
27 Sep 2021
Our warm congratulations to Karolina Pelendritou.
27 Sep 2021
Women take the initiative
03 Feb 2022
Με σπουδές σε Popular Music και International Fashion Marketing, η Γεωργία Δημητρίου-Σοφοκλέους, Marketing Director της SHE Boutique και Blogger The Queen's Closet by G - μέλος της ΟΓΕΕ Λάρνακας, δηλώνει ότι εμπνεύστηκε από τη μουσική, για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας..