News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
30 Nov -1
Η γυναίκα φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα
02 Feb 2022
Την πεποίθηση πως η γυναικεία φύση εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών που προέκυψαν μέσα στην πανδημία καθώς και το ότι οι γυναίκες αποτελούν τις δυνάμεις.
27 Mar 2023
Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι το χάσμα αμοιβών για εργασία ίσης αξίας μεταξύ ανδρών και γυναικών στην Κύπρο παραμένει μεγάλο και ανέρχεται στο 11%
27 Sep 2021
Πόλεμος και ειρήνη, ο ρόλος της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία
30 Nov -1
Προωθώντας sustainable & adaptable lifestyle
03 Feb 2022
Θεωρώντας την προσωπική εξέλιξη ως το Άλφα και το Ωμέγα για την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής και ένθερμη υποστηρικτής της δια βίου μάθησης καθώς είναι, η Χριστίνα Αρχοντούς, Εγγεγραμμένη Εκπαιδευτική/Σχολική Ψυχολόγος.
17 May 2022
Στο πλαίσιο της 9ης Εκλογικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των 'She for He Awards'.
27 Sep 2021
Γενική Συνέλευση ΚΟΓΕΕ
30 Nov -1
Αρχίζοντας πάλι από το μηδέν
02 Feb 2022
Σημαντικό ετήσιο θεσμό της Κύπρου χαρακτήρισε το Μεσογειακό Συμπόσιο BPW η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Νιόβη Παρισσίνου, διαβάζοντας τον χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας πως στόχος είναι.