News Universal News/Blog/News module

Συμφωνία συνεργασίας BPW Cyprus και CONAF Ρουμανίας

Προκαταρκτική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν οι BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) και η CONAF Ρουμανίας, στο πλαίσιο του Gala Dinner που διοργανώθηκε για τους εορτασμούς των 25 χρόνων της BPW Cyprus.

Οι Πρόεδροι Μαίρη Παπαδοπούλου και Cristina Chiriac έφεραν πιο κοντά τις Οργανώσεις τους, χτίζοντας γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των μελών αλλά και των δύο χωρών γενικότερα, καθώς η αλλαγή που όλοι αναζητούν επιτυγχάνεται μέσω της συνένωσης δυνάμεων με γυναίκες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Κατά την τελετή υπογραφής της προκαταρκτικής συμφωνίας, η Πρόεδρος της BPW Cyprus, Μαίρη Παπαδοπούλου, ανέφερε πως η εν λόγω συμφωνία συνεργασίας αποτελεί το πρώτο βήμα για στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανώσεων και δεσμεύτηκε για την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των μελών και των δύο χωρών γενικότερα.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η κ. Παπαδοπούλου παρέδωσε στην κ. Chiriac, ως αναμνηστικό δώρο, το καράβι της Κερύνειας, ένα σύμβολο ειρήνης και συμφιλίωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι στόχοι της προκαταρκτικής συμφωνίας είναι:

* Ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των δύο Οργανισμών.

* Ενίσχυση της δικτύωσης μεταξύ των μελών τους.

* Προσδιορισμός ευκαιριών για τα μέλη μιας χώρας να προωθήσουν ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αναπτυχθούν επαγγελματικά στην άλλη χώρα.

* Υποστήριξη καλών πρακτικών και νομοθετικών αλλαγών που θα προωθήσουν τους κοινούς στόχους, όπως η ισότητα των φύλων, η μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών σε ηγετικές θέσεις και η μείωση του μισθολογικού χάσματος μεταξύ των φύλων.

* Ενθάρρυνση κοινών νεοσύστατων επιχειρήσεων με βάση τη συνεργασία με γυναίκες - ομοϊδεάτες στις δύο χώρες.