News Universal News/Blog/News module

Διαχείριση χρόνου για την προσωπική μας ισορροπία και ευεξία

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε στο Galu Seaside Restaurant στην Λάρνακα στις 30 Μαρτίου 2022. Παρούσες τα μέλη, οι φίλες και υποστηρικτές του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Την παρουσίαση έκανε η Βάσω Βαρδάκη, πιστοποιημένη επαγγελματίας coach, μέντορας, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ομάδων και ηγετικών θέσεων σε εταιρικά περιβάλλοντα καθώς και σε συνεργασίες με πολυεθνικές και μεγάλες εταιρείες λιανικού εμπορίου. Ως επαγγελματίας leadership & team coach, υποστηρίζει άτομα και ομάδες στο να απελευθερώνουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δυνατότητες, και να πετυχαίνουν την αλλαγή με νέους στόχους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Η ομιλήτρια είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει τριάντα αντίτυπα του βιβλίου της «Θάρρος ή αλήθεια», τα οποία είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν οι μισές από τις παρευρισκόμενες.

Ακολούθησε δείπνο με εύγευστο φαγητό και καλή παρέα.

Τα λουλούδια που κοσμούσαν τα τραπέζια, ευγενώς παραχωρήθηκαν από την κ. Άννα Στυλιανού, Βοηθό Γραμματέα του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου. Τη διακόσμηση επιμελήθηκε η κ. Αλέξια Καραίσκάκη Αχιλλέως, Αντιπρόεδρος Β του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου.