News Universal News/Blog/News module

Raluca Ioana Man

Η Raluca Ioana Man είναι ιδρύτρια της RSEVEN Ltd, μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και στρατηγικές σε Branding, Personal Branding, Reputation Management,, Business Development κ.α. Ίδρυσε επίσης τη BRANDNESS, μια διαδραστική διαδικασία συνειδητότητας και εφαρμογής θετικών συνηθειών και ρουτινών.

Η Raluca είναι κάτοχος Bachelor of Science στις Διεθνείς Επιχειρήσεις, Bachelor of Science στα Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά και κάτοχος MBA. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας για το 2021-2022, πρόεδρος του BPW International-English Speaking Club-Cyprus, Chair of Creative Women Cyprus and Romania για το 2021, Country Chair G100 for Brand Creation & Marketing και συνεργάτιδα της CONAF Romania. Έχει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στο branding, την ανάπτυξη επιχειρήσεων, το personal branding και τη διαχείριση φήμης, το μάρκετινγκ και σε εξατομικευμένα σεμινάρια και εργαστήρια. Ο Raluca μιλά σε διάφορα συνέδρια τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδευτής, μέντορας, διαμεσολαβήτρια, couch επιχειρήσεων, ζωής και ευεξίας, επαγγελματίας NLP και προπονήτρια συναισθηματικής νοημοσύνης.