News Universal News/Blog/News module

LATEST NEWS
Get
Informed!
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimosede ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident atque corrupti quos dolors et quas molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident. Voluptatum molesas exceptur sint occaecati cupiditate non provident.
03 Feb 2022
Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα στο εστιατόριο Vassos Fish Harbour στην Αγία Νάπα, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή η εκδήλωση (Healthy Brunch) του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών.
03 Feb 2022
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα η Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΟΓΕΕ ΛΕΜΕΣΟΥ το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza
02 Feb 2022
Προκαταρκτική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν οι BPW Cyprus (ΚΟΓΕΕ) και η CONAF Ρουμανίας, στο πλαίσιο του Gala Dinner που διοργανώθηκε για τους εορτασμούς των 25 χρόνων της BPW Cyprus.
03 Feb 2022
Στις 8 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Λάρνακας-Αμμοχώστου, στο οίκημα του Λυκείου Ελληνίδων στη Λάρνακα.
13 Apr 2022
Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, είχε αντιπροσωπεία της BPW Cyprus (Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών), κατά τη διάρκεια της οποίας κατατέθηκε υπόμνημα με την ευκαιρία της.
02 Feb 2022
Δεν πίστεψε ποτέ πως ως γυναίκα θα πρέπει να ακολουθεί. Έτσι, μέσα από την καθημερινή μάθηση, την επιμονή και τη σκληρή δουλειά κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.
27 Mar 2023
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε στο Galu Seaside Restaurant στην Λάρνακα στις 30 Μαρτίου 2022. Παρούσες τα μέλη, οι φίλες και υποστηρικτές του ΟΓΕΕ Λάρνακας – Αμμοχώστου.
02 Feb 2022
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο BPW Mediterranean Symposium 2021 που διοργάνωσε η BPW Cyprus και έχει πλέον καταστεί θεσμός.
02 Feb 2022
Ορόσημο απετέλεσε το 2021 για την BPW Cyprus, η οποία συμπλήρωσε 25 χρόνια δυναμικής πορείας στα κυπριακά δρώμενα, στηρίζοντας μεταξύ άλλων τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τα δικαιώματα της γυναίκας για ίσες ευκαιρίες και.
02 Feb 2022
Από τον ακριτικό Πύργο Τηλλυρίας μέχρι τα Κοκκινοχώρια, σε σύνολο 180 και πλέον κοινοτήτων και όχι μόνο, επεκτάθηκαν τα τελευταία έξι χρόνια οι δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το γνωστό τεστ Παπανικολάου.